Tett på Toppidrettsveka 2018

Hadde for 4 gang gleden av å være frivillig på Toppidretsveka TIV. Men den gang var den første der jeg var med alle dager.

Startet torsdag med åpning på Orkanger Idrettspark. Der  masse barn/unge hadde sin første skoledag og  var med på en stafett. Flere av dem store utøvere var med på åpning å laget en flott ramme rundt åpningen.

 

Skole barna dannet TIV 2018 Orkdal på Idrettsparken og NRK filmet det hele fra Helikopter

Bilde fra Nrk Tv

Videre gikk turen til vakre Knyken Skisenter, endelig tilbake her igjen. Orkdal Idrettslag har her et helårsanlegg. Alltid gått å komme hit. Nytt av året var jo at Sommer NM kombinert damer og Herrer, samt Konica Minolta norgescup Hopp kvinner og menn ble arrangert samtidig denne dag.

Fra TIV ble Skiathlonfellesstart damer, 2 x 5 km og Skiathlonfellesstart herrer, 2 x 7,5 km gjennomført

 

Etter dette ble turen lagt mot Aure og Tjeldbergodden . Dette ble et følelsesladd møte etter som jeg jobbet der på utbyggingen der i 18 mnd. Brakker var dem sammen, spisesal og service var også det samme. meget bra.

Dag 2 startet med 24 km klassisk damer og herrer. Fra Aure sentrum til Brekka (ved fylkesgrensa) Dette ble en heftig batalje i alle slags vær. Ved innkomsten var det til tider skikkelig ruskvær. Men det ble bra til løpere ankom.

Etter mål-gang gikk turen til Aure sentrum. Her var det dekket til fest og et folkehav hadde store forventninger til møte med verdenstjerner. Nå sto 1,5 km skøytesprint på programmet. En skisportens Formel 1.

Så vendte hele TIV sirkuset nesen mot Trondheim sentrum.

Dag 3 skulle det gjennomføres finale med jaktstart damer og herrer. Som vanlig flotte rammer og mye folk.

Dette ble nok en bra TIV. Masse folk, tette dueller og mange flotte opplevelser. Som frivillig er dette virkelig moro å ta del i. En går så i et med utøvere, frivillige, nrk, media, trenere, støtteapparat, publikum og arrangør. Moro å bli husket av mange. Hei hei takk for sist.  Derfor tittel TETT PÅ. Spise mat sammen med verdenstjerner, sitte å ta en prat med kjente langrennsløpere. Hive five med ditt og datt. For en skigal er dette som julaften.

Takk for at jeg kan ta del i TIV. Kommer gjerne tilbake.

Langrenns hilsen Skigal.

PS: Alle bilder Skigal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.