Takk Falun 2015 (hylekor ,FY ) 11-4-5

Skigal har hatt 9 fantastiske dager under SKI VM i Falun. 11 gull- 5 Sølv og 4 Bronse fordelt på 21 øvelser ble Norges beholdning. Helt fantastisk. Petter`s 4 gull, Therese`s 3 gull   og Marit`s 2 gull er noe av det som gjorde inntrykk. Men Astrid`s sølv på 15 skibytte er det som stakk dypest i sjela. Det rareste var vel Caitlin Gregg`s bronse på 10 km fri, der Norge smurte seg realt bort.

Swe og Falun bør være meget stolt over å ha arrangert et slikt VM. Det er nok mange tusen flere positive ting og komme med, enn negative. Snø er blitt et hett tema. Men en utendørs idrett som langrenn skaper og vil i uoverskuelig fremtid skape diskusjoner. Det er for at det opptar en stor verden. Idretten vil liker til de grader.

Å hyle i kor om smørere, skitestere, smørebuss, ledere og forbund, går litt innpå en som Skigal. Å være kritisk kan vel alle være. Men å personforfølge er vondt. Når vi vinner GULL da får ikke smørebussen like mye omtale. Men jeg skal si dere ut i den stor skiverden. At når NORGE tar gull, da er det hemningsløse tilstander på balkong plass i bussen. Jeg vil personlig takke en og en vær for alle dem flotte jobban dere gjøre for at våre Athleter skal hevde seg. Håper å kunne får sett innsiden i dette liv en gang.

Masse god feiring
Masse god feiring

Tusen takk for meg og vi sees i Lahti om 2 år

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.