Litt av kvart sia sist

Hei. Har hatt en periode der ny jobb har tatt litt av min oppmerksomhet. Etter 2 år med sykdom og opptrening var gått å komme i fast jobb igjen. Har begynt som Arbeidsleder ved BUA Levanger. Et utlåns bibliotek for sport og fritidsutstyr. En jobb som er mitt i blinken for en skiglad og tur glad mann.

Har av ski aktiviteter vært med på og arrangere Skallrennet 5 juledag. Dette ble et arrangement der en ser at samarbeid bærer frukter. Snømangel på Frolfjellet gjorde at Selbuskogen ble valgt som reservearena. Her ble en meget gått tatt imot. Og som ikke det var nok, så stilte sentrale personer opp og tok tak. Både dagen før og renn dag. Dette er et anlegg som eies og drives av flere parter. Er nok en stor suksess. Da det er en alt for stor byrde å ha oppdaterte anlegg med snø for små klubber. Slik skule en ha fått til mange plasser.

Foto: Skigal

Ellers har jo skigal fulgt med på WC Langrenn og Wisma Ski Classic. Samt fulgt saken til Therese. Nå for tiden lades det opp med forberedelser til Ski VM Lathi. Avreise 27 feb og til VM`s siste dag 5 mars. Reiser sammen med ca 90 personer fra Trøndersk skilaug.

 

Vi Hørs

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.