«Kom inn på Videregående skole som en Gråstein»

Bygda Meråker feiret i kveld sin store ski helt Emil Iversen og bygdas storstue var fullt til randen. Et velregissert opplegg la en ramme rundt slik at dette ble en virkelig hyggelig kveld. Ordfører ønsket velkommen og en av Emil Iversen Fanclubs medlemmer loset oss gjennom en kveld med taler, velvalgte ord. Gaveoverrekkelser som bilder, blomster mm og ikke minst gravemaskin model med maskinfører bevis.

I pausen ble det servert god kaffe med bløtkake. Folk hygget seg å praten gikk livlig. En seanse med Frode Estil der Emils historie fra VG skole ble delt, satte virkelig folk i stemning. Emils eget utsagn om når han begynte på VG skole, fikk latteren virkelig fram. » Kom inn på VG skole som en gråstein, men æ hva kanskje hakke smartar ein dæm annneran» Med påfølgende mange velvalgte ord om trening, barndom og rosene omtale om klubbkvelder i grova. Fikk selveste Frode Estil til å uttrykke AMEN.

Et annet flott innslag var Emils og Trond Thomassen (Normilk) sin pokaloverrekkelse til Emil Iversen fanclub. Han overakte blomster og en t skjorte til Løypekjører i grova, 2 av sine betydningsfulle trenere og sist men ikke minst sin pappa og mentor Ole Morten Iversen.

En helt topp kveld.

Takk til arrangør, MVH Skigal

Foto:Skigal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.