Frivillig i NM Meråker 2019

Nok en gang skulle jeg få muligheten for å være frivillig i et NM i nærheten. Totalt er dette mitt 8 NM (Kongsberg 2006 Leder/potet/ledsager , Meråker 2007 Leder/ledsager, 2008 Langrennskomité NT Skikrets ,Steinkjer 2011 frivillig Arena/start/mål, Trondheim , Junior NM 2011 Selbu Ass TD (lærling), Kvaløysletta 2016 frivillig Arena/start/mål, , Junior NM Steinkjer 2018 Frivillig Arena/start/mål/nattevakt)

Denne gang ble det Meråker i 3 dager, med overnatting hos en helt fantastisk mann Halgeir Martin Lundemo.

Jobben denne gang var nok en gang på arena, nærmere bestemt Målområde. Her er merking av mål gang, mål planke, oppløp og V-board. En drillet gjeng fikk dette til med presisjon. Alle hadde innsikt og gjort dette før.

Det ble slikt arbeid i målområdet alle dager. Med 4 oppløp på sprint og 3 oppløp øvrige dager. Tidlige morgener og kaldt til tider.

På lørdag med skibytte ble det jobb sammen med Startområdet pga mye jobb med merking av skibåser. Et nitidig og kaldt arbeid i mørke og bitende kald vind. Men også dette fløt godt med vante folk.

På søndag var det duket for Langrensportens 17 mai, klubbstafett. Her ble det litt kluss etter at alt var ordnet i startområdet. TD ville ha bedre plass. Vi frivillige tok dette på strak arm. Og det ble ordnet i god tid før start.

Ellers var dette NM som dem andre. Godt med glade barn og voksne. Vardens egen løper Emil Iversen skal nok ha noe av æren for dette. Han tok godt i fra seg med 2 gull . Hans egen fanklubb skapte til tider magisk stemning.

dav

Det var god stemning hos Kongen med følge, hos løpere, Skiforbundet , NRK, sponsorer, smørere, blant publikum diverse telt, Brimiland , arrangør, div komiteer og i frivillig leiren.

Nok et NM som frivillig er i havn. Og forhåpentligvis ikke det siste. Måten en blir tatt vare på i Meråker er til etterfølge. Gått å krype til køys på søndag og hvite at en har vært med på å gjøre dette til minnerike dager.

TAKK MERÅKER

Mvh Skigal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.