Tiger Pål

Følger en spesiell Skiløper gått for tiden. Tigern fra Team Leaseplan Go Pål Trøan Aunet.

Han har nettopp deltatt på Toppidrettsveka 2016 på Aure og i Trondheim.

På torsdag  18 august var det prolog der Pål hadde beste tid. Han gikk helt til A Finale og vant den like gått foran Emil Iversen og Petter Nordthug. På torsdag ettermiddag var det  24 km fellestart. Der gikk sprinter Pål inn til en 37 plass. 2,33,9 bak Vinner Gaute Kvåle.

På fredag var det ny sprint i Trondheim, der Pål ble nr 39 i prolog. Og dermed tidlig kveld.

Her fra starten på prolog for Pål. Foto: Skigal
Her fra starten på prolog for Pål.

På lørdag var TIV`s siste løp. 15 km jaktstart. her gikk Pål inn til en meget sterk 22 plass, 46,3 bak Vinner Petter Nordthug.

Her er Pål inne til runding. Foto: Skigal
Her er Pål inne til runding.

Alt sett under et så tror jeg det ble en meget utbytterik og flott Toppidrettsveke for Pål.

Pål i kraftige klyv bak Jobbzone`s Andreas Myran Steen. Foto: Skigal
Pål i kraftige klyv ved siden Jobbzone`s Andreas Myran Steen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.