Nyss Førri

Det ble arrangert en skikveld med Frode Estil,Sture Sivertsen,Terje Langli og Hallgeir Martin Lundemo, ved Lunheim forsamlingshus mandag 11 feb. Til inngang ble det servert Hagergryn suppe. Det ble ettervert folksomt.

Det hele startet med at Odd helge Roksvåg ønsket velkommen og presenterte vær enkelt av gjestene. Her ble filmer vist av utøverne . For å få folket i litt stemning ble OL floka spilt av dagens orkester BRA med Bård Brattli, Jens Roksvåg og Reidar Aksnes. Her ble det nok en virkelig stor overraskelse da Frode Estil entret senen for å spille trekkspill. Da ble orkestret EBRA. Så hadde Vidar Kvam Aksnes og Håvard Elnes en samtale med firkløvert om deres egen karriere, det også rom for litt gode utenomsportslige historier. Så ble sangen Heia Sture spilt av EBRA.

I pausen ble det servert Sluring etter oppskrift fra IL Leik. Sammen med kaffe saft og gode kaker.

Etter pausen ble le Meribestyrer Ollvar O Kleppvoll presentert. Veresjøen rundt egens Speaker Arne Falkfjell. BRA spilte Veresjøen rundt av Jeremias Storhaug og Reidar slo en god historie i samme sleng. Arne serverte et fyrverkri av et innlegg, med sjørens historie og et par skikkelige sanne historier. Det ble vist bilder fra Sjøen rundt, der Håvard var guide.

Så ble det vist en biledkavalkade fra Seefeld og med Håvard som guide. Så ble det snakket litt om det forestående VM Seefeld 2019. Litt om stafett lag og hvem som ble VM dronning og konge.

Bra spilte Reidar`s jultråvalsen. Det hele ble avsluttet med en liten overrekkelse av lokal mat til deltagerne. Og Odd H ønsket alle vel hjem etter en historisk flott kveld

Lunheim forsamlingshus og Skigalmuseum takker alle for en flott Nyss Førri skikveld.

MVH Skigal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.